NIEUWS

Introductie wijnhuis Château La Croix des Pins (Rhône)

Na de succesvolle introductie van de AOP Ventoux Rosé (Provence-rosé) is in het najaar tijd voor de op Bordeaux eikenvaten gerijpte wijnen La Noria Blanc, La Noria Rouge en de sublieme Le Parpaillon Gigondas Rouge en Le Secret Blanc. Château La Croix des Pins ligt in het dorpje Mazan, aan de voet van de Mont Ventoux, in het hart van het departement Vaucluse, gelegen in een door UNESCO uitgeroepen werelderfgoed.

Wijnspijs- Belevingsreis
Van 21 t/m 23 september 2017 een reis gemaakt met een enthousiaste groep. Mooie samenwerking van ‘Laurent Smedts Import, ‘Kookstudio de Kookwereld’ en ‘Munckhof Groups Desk’.
Op locatie in Toscane, Umbrië en Rome wijngoederen, rundveehouderij, gastronomie en cultuur beleven!

Start wijnen uit Oostenrijk
Als SPECIALIST in ITALIAANSE WIJNEN zijn we ook geïnteresseerd in mooie wijnen uit de ‘oude’ wereld.
Na de succesvolle introductie van Weingut SPIESS uit Duitsland en LE MUID MONTSAUGEONNAIS uit Frankrijk gaan we nu starten met Weingut GMEINBÖCK uit Oostenrijk. Opnieuw een kleine producent van topklasse.

Bezoek Cantina Miglianico Abruzzen
Een mooie en Succesvolle week afgerond. Samen met Jack Colbers van de restaurants ‘Het Maashotel’ en ‘Bij Christoffel’ naar Italië afgereisd om nieuwe huiswijnen in te kopen.

We hebben fantastisch nieuws!
Onze ingezonden wijn SPIESS GRÜNER SILVANER FEINHERB is uitgeroepen tot BESTE INTERNATIONALE ASPERGEWIJN 2017 door Confrére de l’Asperge Limbourgonde in samenwerking met NAVENANT en de deelnemende restaurants ADIEU ASPERGE.

Biologisch/biodynamische landbouw
De meeste van onze wijnen zijn afkomstig van biologisch/biodynamische landbouw.

Giancarlo Ceci Agrinatura
Sinds 2012 vertegenwoordigen we exclusief in Nederland dit prachtige wijnhuis uit Puglia. Wegens groot succes in voorgaande jaren, opnieuw in ons selectie opgenomen!

 

.

.

.

.

.

.